SPECIALS

Behalve de 'vaste' programma's bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om zelf het programma samen te stellen. Dit kan een combinatie zijn van de vaste programma's, Junglemaar ook een zelf samengestelde. 

We kunnen heel veel verschillende soorten trips organiseren. Dit kan een toer zijn van maar 1 dag tot ...... dagen. Hoelang de toer duurt en wat we gaan doen hangt af van wat u zelf wilt. Deze 'specials' worden geheel aangepast aan de wensen van u!!!!

Enkele voorbeelden van onze 'specials':

- Een 8-daagse combinatietoer. Deze bestaat uit 4 dagen varen op de Amazone en 4 dagen 'back-packen' door de jungle. De Sjamaan in traditionele kledingNatuurlijk zijn er vele andere combinaties mogelijk.

- Een bezoek aan een Sjamaan. Dit is een soort medicijnman. Ze wonen in een "maloca" waar meestal meerdere families wonen. Vaak drinken zij de "javasca".  Het is mogelijk om dit ritueel mee te maken als u daar belangstelling voor heeft.

- Kanoen vanuit Puerto Nariņo richting het Tarapoto Meer met een kanoa. Dit is een typische locale kano. Inspannend maar wel zeer avontuurlijk.

Ook kunnen we speciale toers organiseren voor ornithologen, antropologen en biologen.

We kunnen van de toer een echte 'survival' trip maken, of een toer met wat meer 'comfort', of zelfs een combinatie van deze is mogelijk. U bepaald het programma.

 

 

Bij elk programma is inbegrepen:

Bij elk programma is niet inbegrepen:

Voor verdere informatie en een prijsopgaaf kunt u ons E-mailen.