ALGEMEEN

Amazone Adventure heeft in haar pakket diverse avontuurlijke toers opgenomen. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze niet volgens een vast patroon lopen. 

ALLE TOERS WORDEN BIJ ONS AANGEPAST AAN DE WENSEN VAN DE TOERIST !!!

Elke toer kan het gehele jaar door gemaakt worden. Van ▒ half augustus tot ▒ eind oktober is de Amazonerivier echter een stuk lager i.v.m. de "droge" tijd. In deze periode is het haast niet mogelijk om van de amazonerivier af te wijken en de smalle riviertjes op te gaan waar men nog meer kan genieten van de wonderlijke flora en fauna. Omdat we natuurlijk afhankelijk zijn van de natuur zelf is het voor ons onmogelijk om te garanderen dat we alle flora en fauna die er in een programma beschreven staat ook daadwerkelijk zullen tegenkomen. Wij zullen echter altijd ons uiterste best doen om de programma's zo veel mogelijk gelijk te laten lopen aan de beschrijving.

Bij elk programma is inbegrepen:

Bij elk programma is niet inbegrepen:

De nachten die men voor of na een toer in Leticia wilt doorbrengen in een hotel zijn voor eigen kosten. Natuurlijk kunnen wij u helpen aan een goede prijs.

Denk eraan dat u het volgende niet moet vergeten:

Voor alle duidelijkheid:

DEZE TOERS ZIJN IN HET AMAZONEGEBIED. HET COLOMBIA WAT REGELMATIG (NEGATIEF) IN HET NIEUWS IS, IS NIET IN DE BUURT MAAR HEMELSBREED ▒ 1200 KM (▒ DE AFSTAND TUSSEN AMSTERDAM IN NEDERLAND  & MARSEILLE IN ZUID-FRANKRIJK) VERWIJDERD. VANUIT LETICIA (DAT GEHEEL IN HET ZUIDEN VAN COLOMBIA LIGT) IS HET HEEL GEMAKKELIJK OM DOOR TE REIZEN NAAR BIJVOORBEELD MANAUS IN BRAZILI╦ OF NAAR IQUITOS IN PERU.

Voor verdere informatie en een prijsopgaaf kunt u ons E-mailen.