LEVEN BIJ DE 'LOCALS'

 

Ontdek het leven van een indianenfamilie in het midden van de jungle!!

De familieDe familie bestaat uit vader David, moeder Graciéla en hun 2 zonen Hector en Pedro en, niet te vergeten, hun 'huisdieren' (2 parkieten).

Enkele voorbeelden wat je zoal kunt verwachten tijdens je verblijf bij de familie, behalve natuurlijk lekker relaxen en genieten van de omgeving, zijn:

Wanneer je kiest voor dit avontuur, hoef je ons alleen maar te informeren wanneer je komt. Doordat we je echt het jungleleven willen laten ervaren, zal onze begeleiding minimaal zijn. Dit is leven volgens de regels van de natuur!!!

De vaste kosten voor deze beleving zijn het inslaan van je eigen eten, het vervoer naar de familie en de kosten voor o.a. het gebruik van de hangmatten, etc. Wij zullen je helpen met het inkopen van het eten en de eventuele andere benodigdheden. Natuurlijk kun je ook eten wat de jungle je geeft. Hoelang je bij de familie blijft, hangt van jezelf af. Indien je jouw verblijf wilt verlengen is dat direct te regelen.

Behalve de vaste kosten die je aan ons betaalt, kunnen we je niet een vooraf vastgestelde prijs geven voor het verblijf bij de familie. Wij laten aan jou de keuze. Jij betaalt aan hun wat JIJ wilt, afhankelijk van wat deze ervaring voor JOUW waard is. Denk er wel aan dat je hierdoor arme mensen helpt die in de jungle leven.

Voor verdere informatie kunt u ons E-mailen.